Personne tenant un cocktail Pina Colada

0,0% alcohol voor 100% plezier.

Ontdek ons ruime assortiment feestelijke alcoholvrije dranken: wijn, bubbels, cocktails en alternatieven voor sterke drank. Univers Drink schudt de wereld van de alcoholvrije dranken op met glamour en veel smaak - supertrendy. Univers Drink staat voor plezier maken zonder dronken te worden.

UNIVERS DRINK, MODERN DRINKING

Univers Drink viel al vaak in de prijzen, waaronder de ITQI (International Taste Quality), en is door de Belgische consument uitgeroepen tot "Beste product van het jaar". 

100% plezier met 0,0% alcohol, daar worden wij vrolijk van

Wie neen zegt tegen alcohol, wordt al lang niet meer als een pretbederver bestempeld. Univers Drink is daar stellig van overtuigd en pleit al 15 jaar voor een moderne en ongecompliceerde 0% aanpak. Dankzij een vakkundig gecontroleerd dealcoholisatieproces groeide het al snel uit tot dé specialist in alcoholvrije feestdranken 

Zijn gevarieerde cocktailaanbod zorgt steevast voor verrassende aroma's en smaken. De dranken zijn verkrijgbaar in koolzuurhoudende en niet-koolzuurhoudende versies – variaties genoeg dus voor het aperitief. Laat traditionele frisdranken, saai bruiswater, het eeuwige vruchtensap, grootmoeders cider of de beproefde ijsthee voor wat ze zijn en trakteer je gasten op een verfrissend en fruitig concept met toetsen van citrus of aardbei. Klaar om te drinken of gepimpt zoals een barman het zou doen, maar vooral om mateloos van te genieten.

Je plant een gezellige avond onder vrienden, maar het ontbreekt je aan inspiratie? Schuimwijn, witte wijn en andere alcoholische dranken zijn niet zo populair meer, maar je wilt wel eens wat anders schenken dan bruiswater met een vleugje siroop?

Onze alcoholvrije aperitieven zijn een fris alternatief!

0
DISTRIBUTIELANDEN
0 M
AANTAL VERKOCHTE FLESSEN PER JAAR
0
AWARDS
0
ALCOHOLVRIJE REFERENTIES
0
PIONIER IN ALCOHOLVRIJ

VERBLUF JE VRIENDEN

Maak thuis heerlijke recepten, bedacht door mixologen.Wij beloven je een alcoholvrije, maar vooral sprankelende en verfrissende avond.

JOIN OUR COMMUNITY

Volg ons op de sociale netwerken en inspireer de gemeenschap door je creaties te delen!